Hard Gras 116

Er is weer een verhaal van mij verschenen in Hard Gras en wel in nummer 116.

hard gras 116

Het gaat over Albert Stubbins. “Over wie?” zult u misschien zeggen. Albert Stubbins dus. Hij was een voetballer die tussen 1946 en 1953 voor Liverpool speelde, maar hij is veel bekender geworden doordat hij de enige voetballer is die op de hoes staat van de beroemde Beatles-lp ‘Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Clubs Band’

Ik heb voor dit verhaal uitgezocht wie Albert Stubbins eigenlijk was en hoe het kwam dat hij op die hoes terecht kwam. Hard Gras twitterde de eerste paar regels van het stuk.

hard gras twitter

Wie het hele verhaal wil lezen, hij of zij spoedde zich naar de betere boekhandel. Ik vermoed overigens dat de keuze van de redactie voor het kaft van de nieuwe Hard Gras wellicht enigszins beïnvloed is door mijn  verhaal.

 

Een gedachte over “Hard Gras 116”

  1. Jammer, de kaft van de nieuwe editie staat nog niet op de website van Hard Gras dus ik weet het niet, ik ben te lui om me naar de boekhandel te spoeden. Maar leuk dat je weer een publicatie hebt!

Reacties zijn gesloten.