Opsporing verzocht

De politie vraagt uw aandacht voor het volgende. Afgelopen vrijdag 16 maart 2018 werd in de tuin van huize Van Neck een nieuw netje met zaadjes voor vogels opgehangen. De volgende morgen bleek  dit netje verdwenen te zijn. Vermoed wordt dat twee vogels meer van deze verdwijning afweten. De politie is dan ook naarstig op zoek naar dit tweetal.

Er zijn gelukkig camerabeelden beschikbaar van de twee vogels. Let u even goed op. Vogel nummer 1 is ongeveer vijf à tien centimeter hoog en was geheel gekleed in een zwart verenpak. Helaas is zijn gezicht niet goed te zien.

ekster0

Dit geldt gelukkig niet voor vogel nummer twee. Deze is ook ongeveer vijf à tien centimeter groot en eveneens gekleed in een zwart verenpak. Duidelijk zichtbaar is zijn zwarte snavel. Ook staat hij wat hoger op de poten dan de andere vogel.

ekster

Wie kent deze twee vogels? Wellicht is iemand de combinatie van een vogel met hoge poten en een vogel met een wat diepere zit opgevallen. Ook wil de politie graag weten of er na vrijdag 16 maart ergens een netje met vogelvoer is aangeboden.

Mocht u informatie hebben over deze vogels, dan kunt u bellen naar de studio: tel. 06-1234567890. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt bellen naar ‘Meld Misdaad Anoniem’ tel. 9876543210. Spreek op het bandje uw naam en uw telefoonnummer in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.