Anderen bekeken ook

Als je online iets wilt kopen, dan komt zo’n site meestal ook met allerlei tips die met jouw keuze of zoekterm te maken hebben. Typ je bijvoorbeeld op Bol.com ‘De Titanic’ van Martin van Neck in – ik kan dat boek aanbevelen – dan geeft de site onder het kopje ‘Anderen bekeken ook’ een aantal suggesties voor andere boeken; in dit geval allemaal boeken over de Titanic

de titanic

anderen bekeken ook

Ook heeft de site tips voor boeken onder de kopjes: ‘Vaak samen gekocht met’ en ‘Liefhebbers van Martin van Neck bestelden ook’. Ik ben overigens wel nieuwsgierig welke vrouwen er bij Bol.com bekend staan als ‘Liefhebbers van Martin van Neck’.

Ook de site van de HEMA heeft zoiets. Dit weekend gaf mijn jongste dochter haar ’21-Diner’. De kamer moest uiteraard versierd worden en daarbij hoorden ook een tweetal cijfer-ballonnen, inderdaad een 2 en een 1. Op de site van de HEMA keek ik daarom even of de ballonnen in het dichtstbijzijnde filiaal op voorraad waren. Dat waren ze, maar uiteraard gaf de site direct ook suggesties voor andere mogelijke aankopen. Misschien vond ik een ballon in de vorm van een 7 ook wel leuk?

ballonnen

Ik heb even getwijfeld maar toch maar een 2 en een 1 gekocht.