Geen anijs in de griesmeelpudding

Het is verkiezingstijd. Dus onthullen de lijsttrekkers de meest verrassende zaken. Zo lezen we onder het kopje ‘Mark Rutte staat open voor relatie’ bijvoorbeeld op de site van Nu.nl:

“Mark Rutte (50) staat open voor een relatie. De premier laat echter weten dat hij, ondanks het gemis van een partner, een gelukkig leven leidt. “Ik heb een rijk leven met mooi werk en leuke vrienden, maar je weet nooit wat er gebeurt”, zegt Rutte in gesprek met Privé. “Ik sta ervoor open en als het gebeurt, gebeurt het. Je moet er gewoon voor openstaan, maar het is niet zo dat ik niet happy ben.” Mocht de premier, die nog nooit met iemand heeft samengewoond, een geschikte vrouw tegen het lijf lopen, dan hoeft ze zich niet te verheugen op zijn kookkunsten. “Ik kan een ongelooflijk goede rösti maken. Ik vind dat heel lekker. En griesmeelpudding met bessensap kan ik ook fantastisch maken, en dan doe ik er geen anijs in, wat heel veel mensen wel doen. Maar eerlijk is eerlijk, het is lang geleden dat ik deze gerechten heb bereid.”

Breaking news! De premier doet geen anijs in de griesmeelpudding! Dat gaat hem beslist stemmen kosten.

Snel door naar het volgende bericht: “Premier Rutte trakteert Patty Brard op handkus”  staat er op de site van het AD. Ik kan niet wachten om het te lezen. Mark Rutte en Patty Brard?

patty bard1986: Patty Brard biedt toenmalig staatssecretaris Van Zeil een glaasje melk zonder anijs aan. Foto: Nationaal Archief.