Tweety Trump (2)

Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. Waar ter wereld kan immers een vijfjarig kind president worden. Ok, in werkelijkheid is Trump al 72 jaar oud, maar hij gedraagt zich vaak als een vijfjarig kind. Zo geeft hij heel vaak bijnamen aan politieke tegenstanders, ongeacht of het democraten of republikeinen zijn.

Crooked Hillary (Hillary Clinton), Lyin’ Ted (senator Ted Cruz), Little Marco (senator Marco Rubio), Wacky Jack (senator Jacky Rosen), Low Energy Jeb (Jeb Bush), Cryin’ Chuck (senator Chuck Schumer), Pocahontas (senator Elizabeth Warren) en Low-IQ Maxine Waters (congreslid) om er maar eens een paar te noemen.

000 trump tt

Ook niet-politici krijgen van Trump bijnamen, bijvoorbeeld: Sloppy Carl Bernstein, Crazy Jim Acosta,  Sloppy Michael Moore, Failing Glenn Beck, The Dumbest Man on Television (Don Lemon, CNN-presentator), Psycho Joe (Joe Scarborough, een televisie-presentator) en crazy and very dumb morningmika (Mika Brzezinski, een televisie-presentratice),

000 trump dumb

Zo kinderachtig allemaal, dat geven van bijnamen door Tweety Trump.

Eén van de weinige politici die hij niet vaak met een bijnaam durft te betitelen is Nancy Pelosi, de voorzitster van het Huis van Afgevaardigden.  ‘High Tax, High Crime Nancy Pelosi’ daarmee moet ze het doen.

000 trump pelosi

Misschien is hij bang dat ze op het schoolplein de pestkop terug slaat. Maar ook met haar zit hij nu in een kinderachtige strijd verwikkeld. Zolang de shutdown duurt mag Trump van haar zijn State of the Union (zeg maar de Amerikaanse troonrede) niet in het Huis van Afgevaardigden komen houden. Hij moet zijn toespraak maar in het Witte Huis houden of de rede per brief sturen.

Daarop verbood Trump haar om gebruik te maken om met een militair vliegtuig naar Afghanistan te reizen waar zij samen met een aantal andere congresleden de Amerikaanse troepen zou bezoeken. Ze moest maar een commerciële vlucht nemen. “Als ik niet bij jou mag komen spelen, dan mag jij mijn step niet lenen”. Tja.

Enfin. Je zult zien dat de volgende stap in het kinderachtige gedoe  het maken is van rare afbeeldingen van tegenstanders.

00 trump

Zo kinderachtig allemaal.