Poetin en ik

Vooropgesteld, ik vind Poetin een vreselijk mannetje, maar hij en ik hebben toch iets gemeenschappelijk, en nee, daarbij bedoel ik niet dat ik ook een vreselijk mannetje ben. Om te zien wat Poetin en ik gemeenschappelijk hebben, moet je even deze video op nu.nl bekijken (als je op de afbeelding klikt, dan kom je op de site van nu.nl bij de video terecht.)

000000 poetin

Poetin kan zijn eigen handschrift niet lezen! Ну я имел, но не такой небрежный почерка (Ach had ik maar niet zo’n slordig handschrift).

Dat heb ik ook heel vaak. Dat ik mijn eigen handschrift niet kan lezen. Dan sta ik in de Albert Heijn en dan kan ik niet lezen wat ik op mijn boodschappenbriefje heb geschreven. Kom ik met Mexicaanse chips thuis in plaats van met gezonde snacks. Dat komt dus allemaal door mijn onleesbare handschrift.